2010-03-10

Researrangör Lejonresor

Den här resan är skräddarsydd efter våra önskemål av David Kollberg på Lejonresor. Allting har fungerat till vår belåtenhet. Vi är mycket nöjda med resan.

Ben från "Art in Tanzania" - vår chaufför/guide under hela vistelsen i Tanzania - har stor betydelse för att utfallet blev så lyckat. Han såg till att vi fick se och uppleva allt vi ville och mer därtill, han gav oss alltid den bästa platsen när vi trängdes med andra Landcruisers på heta observationsplatser, han gav sig oförväget in på svårframkomliga "vägar" i jakten på intressanta observationer - utan att köra fast, han tog oss säkert ut ur ett Serengeti med översvämmade och avskurna vägar när vi lämnade Serengeti för Ngorongoro. Hela tiden med ett glatt leende och positiv attityd. Ingenting verkar omöjligt för den mannen. Ben har också stor kunskap om djuren och naturen i de områden vi besökte och har också förmågan att förmedla denna kunskap på ett intressant och spännande sätt. Vi kände oss säkra och trygga med Ben i alla lägen - en man att lita på!
Ben - med sin Toyota Landcruiser - vinkar glatt till en kompis som passerar på vägen mellan Arusha och Karatu medan vi tar en paus för att titta närmare på kaffeodlingen i bakgrunden:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar